OVER

Ratepay

Ratepay is een leidende speler in de Payment Industry en biedt op maat gemaakte en geavanceerde betaaloplossingen.

WEBSITE

www.ratepay.com

SOCIALS

Type partner

BNPL

Bekijk hier de website van Ratepay
Bezoek website

Ratepay

Ratepay - “We dare to design the future of payments.” 

Ratepay is een leidende speler in de Payment Industry en biedt op maat gemaakte en geavanceerde betaaloplossingen. Opgericht in 2009 en vandaag de dag de nummer één white-label aanbieder van ‘Buy Now Pay Later’ (BNPL) in Europa.

Ratepay dekt de hele waardeketen: van integratieondersteuning tot het aanmaningsproces. Met Ratepay kunnen Merchants automatische incasso's, afbetalingen en vooruitbetalingen integreren in hun systeem. Ze zijn gevestigd in het midden van Europa's fintech megapolis Berlijn en werken samen met klanten als Eurowings, Ebay of About You. 

Returnista en Ratepay zijn een partnerschap aangegaan om Merchants een geweldige BNPL-oplossing te overhandigen met verminderde retouren en behoud van omzet.

Word een partner van Returnista

Returnista stelt webshops in staat om met het retourproces gestroomlijnde ervaringen aan te bieden, data te verzamelen en meer te verkopen. Door middel van strategische partnerships willen wij de complexiteiten van het retourproces voor webwinkels oplossen terwijl we een nieuw winstkanaal ontgrendelen.