OVER

Sympany

Sympany is een sociale onderneming en werkt - door het behouden van grondstoffen - aan een circulaire en duurzame textielketen.

WEBSITE

www.sympany.nl

SOCIALS

Type partner

Sustainability

Bekijk hier de website van Sympany
Bezoek website

Sympany

Sympany is een vooruitstrevende sociaal ondernemer. De opbrengsten worden geïnvesteerd in het verduurzamen van een circulaire textielindustrie. 

 

Samenwerken met Sympany betekent dat je investeert in het versnellen van recycling-processen. Sympany verzamelt ongeveer 20-24 miljoen kilo kleding per jaar in. Wat herdraagbaar is wordt verkocht en wat overblijft recyclen ze. Het geld dat ze verdienen met de verkoop van herdraagbaar textiel is nodig om het primaire proces te financieren. Het geld dat overblijft, investeren ze in recycling en innovatie. 

 

Samen met Sympany zet Returnista initiatieven en projecten op om de mode-industrie circulair te maken. Omdat Returnista eenvoudig achterhaalt welke retouren beschadigd terugkomen, kan direct worden bepaald welke producten in aanmerking komen voor het recyclingproces.

Word een partner van Returnista

Returnista stelt webshops in staat om met het retourproces gestroomlijnde ervaringen aan te bieden, data te verzamelen en meer te verkopen. Door middel van strategische partnerships willen wij de complexiteiten van het retourproces voor webwinkels oplossen terwijl we een nieuw winstkanaal ontgrendelen.