Waarom Returnista

E-Commerce is aan het veranderen. Bedrijven die winnen, zorgen voor een optimale klantervaring op elk touch-point van de customer-journey, terwijl bedrijven die dit niet doen achterblijven.
Waarom speelt het retourproces hierin een cruciale rol?
67%
van de consumenten checkt het retourproces voor aankoop, een duidelijk retourproces verhoogt daarmee conversie
77%
van de consumenten verwacht meerdere retourmogelijkheden
92%
van de consumenten vindt de retouropties van een shop belangrijk in hun keuzeproces

Real time tracking van retouren

Krijg realtime inzicht in al je retourzendingen vanuit heel Europa, kijk op elk gewenst moment waar een retourzending zich bevindt. We houden klanten hier ook real-time van op de hoogte, waardoor het aantal klantvragen hierover afneemt!

Verlaag het aantal retouren

Door middel van het vergaren van retour-informatie per product in het retourproces kan je het aantal retouren van jouw webwinkel aanzienlijk verlagen. Daarnaast voorkomen we dat retouren buiten de retourtermijn worden teruggestuurd door retouren buiten de retourtermijn niet te accepteren

Retour inzichten

Door data te verzamelen over het retourgedrag van jouw klanten kan je inzichtelijk krijgen welke klanten jou het meest opleveren, misschien is het zo dat de klanten die het meest retourneren per saldo alsnog je beste klanten zijn!

E-commerce

Bij Returnista zijn we zeer gepassioneerd over het ontwikkelen van de best mogelijke post-purchase ervaring voor jou én jouw klanten. Hoe vaak wordt jouw klantenservice benaderd over de status van de terugbetaling? Met Returnista houden we jouw klanten constant op de hoogte van de status van de retour.

Verkoop meer

Digitaliseer jouw retourformulier eenvoudig via Returnista, bekijk per order wat de retourredenen zijn en maak gebruik van de kracht van het Returnista platform. Laat consumenten direct in het retourproces kleding ruilen en verander je retourproces in een verkoopproces

Flexibele retouren

Richt per land jouw ideale retourproces in, met meer dan 90.000 pakketpunten in Europa is er altijd een oplossing die bij jou past. We ondersteunen alle gangbare lokale betaalmethoden om het voor jouw klant makkelijk te maken de retourzending direct te betalen.

Stel je eens een retourproces voor waarin:

Retourmogelijkheden bieden in elk gewenst land om verkopen te stimuleren?
Minder vragen ontvangen over de status van de terugbetaling?
Meer leren over het retourgedrag van jouw klanten en hier waarde uithalen?