Fulfilment

Integreer Active Ants met Returnista en handel retouren sneller af

Integreer Active Ants met Returnista en optimaliseer je volledige retourproces voor minder retouren en een snellere retourafhandeling. Compleet plug-and-play en binnen enkele minuten opgezet.

Zo werkt de Returnista Active Ants integratie

Integreer Active Ants software met Returnista en meld retouren automatisch voor. Verwerk retouren sneller voor tevreden klanten en lagere kosten.

  • Automatisch voormelden van retouren
  • Meer zichtbaarheid in retourdata in zowel de software van Active Ants en Returnista
  • Gelijktijdig afhandelen van retouren en terugboekingen

Vergeet het intern schakelen over inkomende retouren. Handel ze automatisch en klantvriendelijk af. In enkele simpele stappen integreer je Active Ants met Returnista.

Over Active Ants

Active Ants is een Nederlandse e-fulfilmentonderneming die in 2010 is opgericht. Ze bieden een breed scala aan fulfilmentdiensten, waaronder opslag, orderverwerking, verpakking en verzending. Met geavanceerde technologie en realtime voorraadbeheer biedt Active Ants efficiënt beheer van logistiek voor jouw online winkel.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.