Carriers

Integreer bpost met Returnista en verhoog klanttevredenheid

Bied je klanten flexibele retouropties met bpost via afleverpunten of een ophaalservice aan huis. Koppel plug-and-play je eigen bpost contract of gebruik de Returnista tarieven.

Zo werkt de Returnista bpost integratie

Voeg bpost retouropties toe aan je retourportaal en maak het zo makkelijk mogelijk voor je klanten om hun order te retourneren. Verzamel tegelijkertijd data om je productaanbod verder te verbeteren en retouren te verlagen.

  • Laat klanten eenvoudig bpost retourlabels aanmaken
  • Bied flexibiliteit met bpost afleverpunten en een ophaalservice
  • Maak retouren eenvoudig in binnen- en buitenland met bpost

In slechts twee simpele stappen integreer je bpost met Returnista. Voeg de credentials toe en activeer vervolgens je vervoerder.

Over bpost

bpost is een Belgisch post- en logistiek bedrijf dat sinds 1992 actief is. Ze bieden betrouwbare en efficiënte verzenddiensten voor jouw klanten. Met een uitgebreid bezorgnetwerk zorgt bpost voor snelle en veilige levering van pakketten. Ze bieden ook extra diensten zoals track & trace, verzekeringsopties en leveringsmeldingen.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.