Carriers

Integreer BRT met Returnista en verhoog klanttevredenheid

Bied je klanten flexibele retouropties met BRT via afleverpunten of een ophaalservice aan huis. Koppel plug-and-play je eigen BRT contract of gebruik de Returnista tarieven.

Zo werkt de Returnista BRT integratie

Voeg BRT retouropties toe aan je retourportaal en maak het zo makkelijk mogelijk voor je klanten om hun order te retourneren. Verzamel tegelijkertijd data om je productaanbod verder te verbeteren en retouren te verlagen.

  • Laat klanten eenvoudig BRT retourlabels aanmaken
  • Bied flexibiliteit met BRT afleverpunten en een ophaalservice
  • Maak retouren eenvoudig in binnen- en buitenland met BRT

In slechts twee simpele stappen integreer je BRT met Returnista. Voeg de credentials toe en activeer vervolgens je vervoerder.

Over BRT

brt is een Italiaans logistiek bedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is. Ze bieden een breed scala aan verzend- en logistieke oplossingen, waaronder pakket- en vrachtvervoer. Met hun uitgebreide netwerk en geavanceerde track & trace-systemen zorgt brt voor betrouwbare en snelle bezorging van jouw pakketten.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.