Carriers

Integreer DHL met Returnista en verhoog klanttevredenheid

Bied je klanten flexibele retouropties met DHL via afleverpunten of een ophaalservice aan huis. Koppel plug-and-play je eigen DHL contract of gebruik de Returnista tarieven.

Zo werkt de Returnista DHL integratie

Voeg DHL retouropties toe aan je retourportaal en maak het zo makkelijk mogelijk voor je klanten om hun order te retourneren. Verzamel tegelijkertijd data om je productaanbod verder te verbeteren en retouren te verlagen. 

  • Laat je klanten eenvoudig DHL retourlabels aanmaken
  • Bied flexibiliteit met DHL afleverpunten en een ophaalservice
  • Maak retouren eenvoudig in binnen- en buitenland met DHL

In slechts twee simpele stappen integreer je DHL met Returnista. Voeg de credentials toe en activeer vervolgens je vervoerder.

Over DHL

DHL is een wereldwijd logistiek bedrijf dat in 1969 is opgericht. Ze bieden een breed scala aan logistieke diensten, waaronder internationale pakketbezorging, expressverzending en supply chain-oplossingen. DHL staat bekend om hun betrouwbare en efficiënte bezorgnetwerk, geavanceerde trackingopties en uitgebreide internationale dekking, waardoor ze een populaire keuze zijn voor online winkeliers.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.