Carriers

Integreer DPD met Returnista en verhoog klanttevredenheid

Bied je klanten flexibele retouropties met DPD via afleverpunten of een ophaalservice aan huis. Koppel plug-and-play je eigen DPD contract of gebruik de Returnista tarieven.

Zo werkt de Returnista DPD integratie

Voeg DPD retouropties toe aan je retourportaal en maak het zo makkelijk mogelijk voor je klanten om hun order te retourneren. Verzamel tegelijkertijd data om je productaanbod verder te verbeteren en retouren te verlagen.

  • Laat je klanten eenvoudig DPD retourlabels aanmaken
  • Bied flexibiliteit met DPD afleverpunten en een ophaalservice
  • Maak retouren eenvoudig in binnen- en buitenland met DPD

In slechts twee simpele stappen integreer je DPD met Returnista. Voeg de credentials toe en activeer vervolgens je vervoerder.

Over DPD

DPD is een internationale pakketvervoerder opgericht in 1976. Ze bieden betrouwbare en flexibele verzendoplossingen voor e-commercebedrijven. Met hun sterke Europese netwerk en innovatieve technologieën levert DPD snelle bezorgingen en uitgebreide trackingmogelijkheden. Ze bieden ook aanvullende diensten zoals ophaalpunten en retourbeheer, waardoor ze een waardevolle partner zijn voor online retailers.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.