Carriers

Integreer GLS met Returnista en verhoog klanttevredenheid

Bied je klanten flexibele retouropties met GLS via afleverpunten of een ophaalservice aan huis. Koppel plug-and-play je eigen GLS contract of gebruik de Returnista tarieven.

Zo werkt de Returnista GLS integratie

Voeg GLS retouropties toe aan je retourportaal en maak het zo makkelijk mogelijk voor je klanten om hun order te retourneren. Verzamel tegelijkertijd data om je productaanbod verder te verbeteren en retouren te verlagen.

  • Laat klanten eenvoudig GLS retourlabels aanmaken
  • Bied flexibiliteit met GLS afleverpunten en een ophaalservice
  • Maak retouren eenvoudig in binnen- en buitenland met GLS

In slechts twee simpele stappen integreer je GLS met Returnista. Voeg de credentials toe en activeer vervolgens je vervoerder.

Over GLS

GLS is een internationale pakket- en expresvervoerder die in 1999 is opgericht. Ze bieden betrouwbare en efficiënte verzenddiensten binnen Europa en wereldwijd. Met hun uitgebreide netwerk, geavanceerde IT-oplossingen en flexibele afleveropties zorgt GLS voor snelle en traceerbare leveringen. Ze bieden ook aanvullende services zoals retouroplossingen en verzendverzekeringen.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.