eCommerce

Integreer met Returnista en optimaliseer je Lightspeed retourproces

Integreer Lightspeed met Returnista en optimaliseer je retourproces voor minder retouren en meer tevreden klanten. Compleet plug-and-play en binnen enkele minuten opgezet.

Zo werkt de Returnista Lightspeed integratie

Lightspeed gebruikers koppelen hun e-commerceplatform aan Returnista voor een volledig geautomatiseerd retourproces dat retouren verlaagt. Koppel je webshop in 3 eenvoudige stappen en start met het optimaliseren van je retourproces.

  • Online winkelvoorraad direct gekoppeld aan je retourportaal
  • Omruilingen en shoptegoed beschikbaar
  • Toegang tot uitgebreide retourdata op productniveau

Behaal tot wel 40% meer omzet dankzij ruilingen, verminder retouren met 12% dankzij inzicht in retourgedrag en verbeter je klantervaring met een soepel retourproces.

Over Lightspeed

Lightspeed is een cloudgebaseerd platform voor het beheren van online winkels en point-of-sale systemen. Het biedt winkeliers krachtige tools om hun online bedrijf te beheren, waaronder voorraadbeheer, orderverwerking en integratie met verschillende betalings- en verzendproviders. Met Lightspeed kun je jouw online winkel efficiënt en professioneel runnen.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.