eCommerce

Integreer met Returnista en optimaliseer Magento retouren

Integreer Magento met Returnista en optimaliseer je retourproces voor minder retouren en meer tevreden klanten. Compleet plug-and-play en binnen enkele minuten opgezet.

Zo werkt de Returnista Magento integratie

Magento gebruikers koppelen hun e-commerceplatform aan Returnista voor een volledig geautomatiseerd retourproces dat retouren verlaagt. Koppel je webshop in 3 eenvoudige stappen en start met het optimaliseren van je retourproces. 

  • Online winkelvoorraad direct gekoppeld aan je retourportaal
  • Omruilingen en shoptegoed beschikbaar 
  • Toegang tot uitgebreide retourdata op productniveau 

Behaal tot wel 40% meer omzet dankzij ruilingen, verminder retouren met 12% dankzij inzicht in retourgedrag en verbeter je klantervaring met een soepel retourproces.

Over Magento

Magento is een flexibel en schaalbaar e-commerceplatform dat wordt gebruikt door talloze online winkels over de hele wereld. Het biedt uitgebreide functionaliteiten voor het bouwen, beheren en optimaliseren van jouw webshop. Met Magento kun je een gepersonaliseerde en krachtige online winkel creëren die voldoet aan de behoeften van jouw bedrijf en klanten.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.