Carriers

Integreer Mondial Relay met Returnista en verhoog klanttevredenheid

Bied je klanten flexibele retouropties met Mondial Relay via afleverpunten of een ophaalservice aan huis. Koppel plug-and-play je eigen Mondial Relay contract of gebruik de Returnista tarieven.

Zo werkt de Returnista Mondial Relay integratie

Voeg Mondial Relay retouropties toe aan je retourportaal en maak het zo makkelijk mogelijk voor je klanten om hun order te retourneren. Verzamel tegelijkertijd data om je productaanbod verder te verbeteren en retouren te verlagen.

  • Laat klanten eenvoudig Mondial Relay retourlabels aanmaken
  • Bied flexibiliteit met Mondial Relay afleverpunten en een ophaalservice
  • Maak retouren eenvoudig in binnen- en buitenland met Mondial Relay

In slechts twee simpele stappen integreer je Mondial Relay met Returnista. Voeg de credentials toe en activeer vervolgens je vervoerder.

Over Mondial Relay

Mondial Relay is een Europees pakketbezorgingsbedrijf dat betrouwbare en betaalbare verzenddiensten aanbiedt. Ze hebben een uitgebreid netwerk van afhaalpunten en bieden verschillende bezorgopties. Als webshopbeheerder kun je gebruikmaken van Mondial Relay om jouw pakketten efficiënt en kosteneffectief te verzenden naar klanten in heel Europa.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.