Carriers

Integreer Postnord met Returnista en verhoog klanttevredenheid

Bied je klanten flexibele retouropties met Postnord via afleverpunten of een ophaalservice aan huis. Koppel plug-and-play je eigen Postnord contract of gebruik de Returnista tarieven.

Zo werkt de Returnista Postnord integratie

Voeg Postnord retouropties toe aan je retourportaal en maak het zo makkelijk mogelijk voor je klanten om hun order te retourneren. Verzamel tegelijkertijd data om je productaanbod verder te verbeteren en retouren te verlagen.

  • Laat klanten eenvoudig Postnord retourlabels aanmaken
  • Bied flexibiliteit met Postnord afleverpunten en een ophaalservice
  • Maak retouren eenvoudig in binnen- en buitenland met Postnord

In slechts twee simpele stappen integreer je Postnord met Returnista. Voeg de credentials toe en activeer vervolgens je vervoerder.

Over Postnord

Postnord is een toonaangevend Scandinavisch post- en logistiek bedrijf dat betrouwbare verzenddiensten aanbiedt. Ze hebben uitgebreide ervaring in het bezorgen van pakketten binnen Scandinavië en internationaal. Als webshopbeheerder kun je vertrouwen op Postnord voor snelle en traceerbare leveringen aan jouw klanten.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.