Fulfilment

Integreer Radial met Returnista en handel retouren sneller af

Integreer Radial met Returnista en optimaliseer je volledige retourproces voor minder retouren en een snellere retourafhandeling. Compleet plug-and-play en binnen enkele minuten opgezet.

Zo werkt de Returnista Radial integratie

Integreer Radial software met Returnista en meld retouren automatisch voor. Verwerk retouren sneller voor tevreden klanten en lagere kosten.

  • Automatisch voormelden van retouren
  • Meer zichtbaarheid in retourdata in zowel de software van Radial en Returnista
  • Gelijktijdig afhandelen van retouren en terugboekingen

Vergeet het intern schakelen over inkomende retouren. Handel ze automatisch en klantvriendelijk af. In enkele simpele stappen integreer je Radial met Returnista.

Over Radial

Radial is een logistiek en fulfilmentbedrijf dat gespecialiseerd is in het afhandelen van e-commercebestellingen. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor orderafhandeling, voorraadbeheer en verzending. Met Radial kun je de logistiek van jouw online winkel uitbesteden en profiteren van hun expertise en efficiënte fulfilmentprocessen.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.