eCommerce

Integreer Returnista met Shopify Plus en optimaliseer het retourproces

Integreer Shopify Plus met Returnista en optimaliseer je retourproces voor minder retouren en meer tevreden klanten. Compleet plug-and-play en binnen enkele minuten opgezet.

Zo werkt de Returnista Shopify Plus integratie

Shopify Plus gebruikers koppelen hun e-commerceplatform aan Returnista voor een volledig geautomatiseerd retourproces dat retouren verlaagt. Koppel je webshop in 3 eenvoudige stappen en start met het optimaliseren van je retourproces. 

  • Online winkelvoorraad direct gekoppeld aan je retourportaal
  • Omruilingen en shoptegoed beschikbaar 
  • Toegang tot uitgebreide retourdata op productniveau 

Behaal tot wel 40% meer omzet dankzij ruilingen, verminder retouren met 12% dankzij inzicht in retourgedrag en verbeter je klantervaring met een soepel retourproces.

Over Shopify Plus

Shopify Plus is een geavanceerd en premium e-commerceplatform dat is ontworpen voor grotere en snelgroeiende bedrijven. Het is een krachtige en schaalbare versie van het standaard Shopify-platform en biedt een breed scala aan functies en diensten om te voldoen aan de specifieke behoeften van grotere ondernemingen.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.