OVER

TCOG

TCOG is een Microsoft Dynamics Gold ERP partner met een sterke focus op de Fashion, Retail, Hospitality en Industry business. Via 'Proven Software Solutions' hebben ze een grote klantenportefeuille opgebouwd in België, Luxemburg en Nederland.

WEBSITE

www.tcog.nl

SOCIALS

Type partner

Solutions

Bekijk hier de website van TCOG
Bezoek website

TCOG

TCOG realiseert zich als geen ander dat het ultieme samenspel tussen feiten en gevoel doorslaggevend is voor succes. Daarom genereert TCOG échte antwoorden op doelgerichte vraagstukken met ruimte voor gevoel, zodat bedrijven in de Fashion, Retail, Hospitality en Industry branche werkelijk het beste uit hun business halen.

De complexiteit van bedrijfsprocessen evolueert voortdurend. Denk bijvoorbeeld aan de diepgaande analyses die nodig zijn bij het nemen van strategische beslissingen, of aan de complexiteit die gepaard gaat met efficiënt voorraadbeheer. Als Microsoft Golden ERP partner, maken de oplossingen van TCOG deze complexe bedrijfsprocessen beheersbaar. Enerzijds kunnen de klanten zich hierdoor blijven focussen op hun hoofdactiviteiten en groeiambities. Anderzijds is de oplossing zelf vaak een essentieel component om het groeiproces van de onderneming te stimuleren.

Het partnerschap tussen Returnista en TCOG werkt twee kanten op: Returnista heeft als strategisch doel om het retourproces te optimaliseren. En TCOG verbetert de hele IT-infrastructuur.

Word een partner van Returnista

Returnista stelt webshops in staat om met het retourproces gestroomlijnde ervaringen aan te bieden, data te verzamelen en meer te verkopen. Door middel van strategische partnerships willen wij de complexiteiten van het retourproces voor webwinkels oplossen terwijl we een nieuw winstkanaal ontgrendelen.