OVER

Monta

Monta is een toonaangevend fulfilment-center actief in meerdere Europese landen met het hoofdkantoor in Nederland. Bekend om hun innovatieve, gedecentraliseerde aanpak, exploiteert Monta meerdere kleine tot middelgrote fulfillment centra om efficiënte, flexibele en klantgerichte diensten te verlenen.

WEBSITE

monta.nl

SOCIALS

Type partner

Integrated

Bekijk hier de website van Monta
Bezoek website

Monta

Per juni 2023 zijn Returnista en Monta in een partnership getreden om gezamenlijk de dienstverlening verder te verbeteren. Returnista, bekend van het aanbieden van een alles-in-een retouroplossing voor meer dan 1000 merken in heel Europa, integreert vanaf juni met Monta’s fulfilment en shipping systemen.Wat de integratie in het kort inhoudt:

  • Monta klanten kunnen Returnista aansluiten op hun OMS (Shopify, Magento, Lightspeed) en iedere retour automatisch voormelden in het Monta WMS. De voormelding zorgt ervoor dat de afhandeling van de retour in het warehouse van Monta sneller en soepeler verloopt. Ook is de voormelding te zien in uw Monta dashboard voor reporting doeleinden. Goed om te weten, de retour is vanzelfsprekend ook zichtbaar in het Returnista dashboard.
  • Monta klanten kunnen de retourlabels laten aanmaken op hun Monta logistieke contract. De aangemaakte zendingen verschijnen aan het einde van iedere facturatiecyclus op de Monta factuur. In Returnista kan de Monta klant aangeven of de consument dient te betalen voor de retourzending.

Word een partner van Returnista

Returnista stelt webshops in staat om met het retourproces gestroomlijnde ervaringen aan te bieden, data te verzamelen en meer te verkopen. Door middel van strategische partnerships willen wij de complexiteiten van het retourproces voor webwinkels oplossen terwijl we een nieuw winstkanaal ontgrendelen.