OVER

Picqer

Picqer is een eenvoudig te gebruiken online software waarmee webwinkels het magazijn kunnen beheren.

WEBSITE

www.picqer.com

SOCIALS

Type partner

Integrated

Bekijk hier de website van Picqer
Bezoek website

Picqer

Picqer is de nummer één magazijnsoftware. Het is een eenvoudig te gebruiken online software voor het beheren van het magazijn. In Picqer is het in één oogopslag duidelijk hoe het ervoor staat in het magazijn, zonder te schakelen tussen verschillende softwaretools. Zo bespaart Picqer een hoop tijd.

Met Picqer staat alle informatie over het magazijn op een centrale plaats. Alles wat in het magazijn moet gebeuren, wordt aangestuurd vanuit Picqer. Van inkoop, voorraad binnen boeken en locatiebeheer tot het picken, verzenden en retourneren van bestellingen.

Informatie wordt met Picqer automatisch uitgewisseld tussen programma's. Het resultaat? Geen fouten, sneller werken en rust in het magazijn. Picqer verwerkt onder andere:

  • Inkoop & ontvangst
  • Voorraad- & locatiebeheer
  • Picklijsten & slimme looproutes
  • Zendingen & retouren

Integreer Returnista met Picqer

Koppel Returnista aan Picqer en haal meer omzet, tijdbesparing en data-inzichten uit je retourproces. Geïnteresseerd? Returnista zal de Picqer integratie verzorgen.

Wat kan er met deze koppeling?

  • Retouren voormelden bij Picqer, hierdoor kan je sneller retouren verwerken
  • Retouren omzetten in ruilingen door de automatische voorraad-check
  • Meer tijd overhouden voor andere zaken

Word een partner van Returnista

Returnista stelt webshops in staat om met het retourproces gestroomlijnde ervaringen aan te bieden, data te verzamelen en meer te verkopen. Door middel van strategische partnerships willen wij de complexiteiten van het retourproces voor webwinkels oplossen terwijl we een nieuw winstkanaal ontgrendelen.