De ultieme klantbeleving

In de Returnista portal krijgen je klanten retouropties geboden. Door de intuïtieve indeling hebben klanten binnen 2 minuten hun retourzending aangemaakt.

Beleef Returnista als jouw klant.

Returnista dashboard screenshot from homescreen

Wat Returnista toevoegt voor jouw bedrijf

We zien steeds vaker dat webwinkels ervoor kiezen dat de retourkosten (deels) door de consument betaald dienen te worden. Met Returnista is dit eenvoudig in te stellen, zo kan je de retourkosten (gedeeltelijk) aan de consument doorbereken. De consument rekent deze kosten direct af in het retourportaal met een van de gebruikelijke betaalmethoden, jij hoeft hier dus verder geen tijd aan te besteden.

De tarieven die we hanteren zijn in te zien op de tarieven-pagina. Doordat we mogen werken voor veel (grote) webwinkels hebben we goede contracten bij DHL en UPS. Door met ons samen te werken krijg je toegang to scherpe tarieven per retourpakket om je kosten in bedwang te houden

We ondersteunen jou ook op het moment dat er wat mis gaat met een retour, is het pakket vermist of is het pakket langer onderweg dan 1 werkdag? Onze klantenservice zit 7 dagen per week klaar om je hierbij te helpen! Het claim proces voor vermissing van pakketten nemen we ook volledig uit handen, waardoor jij en jouw klantenservice zich bezig kunnen houden met omzet-verhogende zaken zoals consumenten ondersteunen in het aankoopproces.

Verstuur je veel waardevolle spullen? Vraag in demo naar onze scherpe tarieven voor het verzekeren van de pakketten