Tot 40% meer omzet door ruilingen

Zorg ervoor dat je klant altijd het juiste product in handen krijgt met Exchanges en Store Credit. Je klant op het juiste moment het juiste product aanbieden is de sleutel tot het behouden van omzet voor jouw store. In veel gevallen slaagt Returnista erin om tot 40% van de retourwaarde om te zetten in omzet. Dit zorgt voor een geweldige klantervaring en een betere performance van je store.

Behoud 40% aan omzet door retouren om te zetten in ruilingen

Ruilen voor een andere maat

In je nieuwe retourproces kan je klant eenvoudig hetzelfde product in een andere maat omruilen. Naast dat dit zorgt voor veel meer omzet, biedt dit ook de mogelijkheid om klanten te vragen altijd maar één maat van hetzelfde product te kopen. Dit heeft een directe impact op het retourpercentage. Past het product niet? Ruil het dan eenvoudig om. Returnista houdt real-time de voorraad van je store in de gaten zodat de klant altijd de juiste maat in handen kan krijgen.

Ruilen met behulp van Store Credit

Door klanten de keuze te bieden om Store Credit te ontvangen in plaats van een terugbetaling, zorg je ervoor dat niet alleen de omzet toeneemt, maar ook dat je cashflow verbetert. In meer dan 15% van de gevallen kiezen klanten voor deze optie. Het werkt direct klant loyaliteit en een betere performance van je store in de hand.

Bespreek de mogelijkheden

Lees de ervaringen van Olivia & Kate

Olivia & Kate, het wereldberoemde fashion merk, maakt gebruik van Exchanges & Store Credit. Vanaf het eerste moment dat Exchanges beschikbaar werden voor O&K klanten, leverde het directe waarde op.

Lees de case

"Naast de tijdsbesparing op de klantenservice heeft Plutosport door het implementeren van Returnista nu elke maand 25% meer ruilingen."

Henriette van Dam - Janssens

Senior Team Leader Customer Service, Plutosport

We helpen meer dan 1.000 organisaties

om retouren om te zetten in ruilingen

Stimuleer ook ruilingen tijdens het retourproces

We laten je graag zien hoe Butcher of Blue, Stieglitz en Icon extra omzet behouden met de omruilservice van Returnista.