Word een partner van Returnista

Returnista stelt webshops in staat om met het retourproces gestroomlijnde ervaringen aan te bieden, data te verzamelen en meer te verkopen. Door middel van strategische partnerships willen wij de complexiteiten van het retourproces voor webwinkels oplossen terwijl we een nieuw winstkanaal ontgrendelen.

Waarom Commercial Partner worden?

Volledige integratie

Met één enkele integratie stellen wij jou in staat jouw e-commerce oplossing te verbeteren door het retourproces van jouw klanten te veranderen in een prettige en winstgevende ervaring.

Training

Wij verzorgen een uitgebreide en complete training in alle aspecten van retourmanagement, onze software, en alle processen die hierbij komen kijken. Jouw team zal op z’n best presteren, nadat wij Returnista experts van ze hebben gemaakt.

Co-marketing

Geniet van volledig gepersonaliseerde marketing ondersteuning om onze gezamenlijke integratie te verstevigen. Als partner haal je voordeel uit de vele mogelijkheden tot co-creatie van content, evenementen en gezamenlijke optredens.

Winstdeling

Verander retourprocessen in op de klantervaring gerichte verkoopmomenten voor jouw webshophouders, deel met ons in de gegenereerde omzet en geniet van continue extra vergoedingen.

Toegewijde partnerservice

Geniet met ons partner programma van een toegewijd serviceteam dat klaar staat om alle vragen te behandelen die jij tegenkomt op onze gedeelde missie.

Hogere klanttevredenheid

Door jouw webshophouders met Returnista te laten integreren los je een van hun meest belangrijke pijnpunten op met één enkele oplossing. Bouw samen met ons verder aan de toekomst van e-commerce.

Wat onze huidige partners vinden van de samenwerking

“Het complete retourproces loopt nu supersmooth. En mocht er toch iets mis gaan, word je snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.”

Giuseppe Hentenaar

Head of E-Commerce, Love Stories

"De propositie van Returnista sluit naadloos aan op de uitdagingen waar de klanten van TCOG mee geconfronteerd worden. Samen met Returnista kunnen we Fashion & Retail klanten nu digitaal transformeren en voorzien van slimme oplossingen die de retourafhandeling en -stromen optimaliseren"

Eric van der Craats

Sales Manager, TCOG

Toegewijd aan duurzaamheid? Wij ook!

Op naar Zero Returns

De best mogelijke realiteit voor duurzame e-commerce is er eentje waarin retouren niet voorkomen. Daarom willen wij op weg naar ZERO retouren. Doe je met ons mee?

Duurzame Initiatieven

Returnista werkt constant samen met bedrijven en NGO’s in Europa aan initiatieven, evenementen en pilots om nieuwe technologieën werkelijkheid te laten worden. Heb jij een initiatief of wil je ergens aan bijdragen? Sluit je bij ons aan.

Partner Netwerk

Word onderdeel van een netwerk van partners dat continu werkt aan een betere toekomst. Kom je ideeën met ons delen, ontwikkel initiatieven en ga verbintenissen aan. Wij maken van ideeën werkelijkheid en zouden dat graag met jou samen doen.