Flexibel retourneren in binnen- en buitenland

Retourneren via DHL, DPD of een andere (inter)nationale vervoerder? Bij Returnista creëer je een (inter)nationale retourervaring zonder grenzen. Dankzij onze samenwerkingen met lokale vervoerders, geef je jouw klanten de mogelijkheid om het pakketje thuis op te laten halen of af te leveren bij hen in de buurt.

Flexibel retourneren In binnen- en buitenland

"We hebben voor Returnista gekozen om ons retourproces in Europa voor al onze Love Stories-klanten te verbeteren en te vereenvoudigen.”

Giuseppe Hentenaar

Head of E-commerce, Love Stories

Meer dan 120.000 afleverpunten

Steeds meer webwinkels besluiten om uit te breiden naar het buitenland. Wij gaan graag met je mee. Daarom breiden we ons vervoerders-netwerk continu uit. Zo hebben we in Europa inmiddels meer dan 120.000 afgiftepunten en maak je het voor jouw klanten eenvoudig om hun pakketje in de buurt af te geven.

Kies de gunstigste prijsafspraken

Returnista regelt inmiddels voor meer dan 1.000 merken de logistiek. Doordat we groot inkopen, hebben we gunstige prijsafspraken waar jij van profiteert. Maar heb jij zelf betere voorwaarden, dan blijven die uiteraard gelden. Zo heb je het beste van beide werelden.

We helpen meer dan 1.000 organisaties

bij hun retouren in binnen- en buitenland

Ook je retouren in het buitenland goed geregeld hebben?

Ontdek de voordelen van internationaal retourneren met Returnista.