Flexibel retourneren in binnen- en buitenland

Retourneren via DHL, DPD of een andere (inter)nationale vervoerder? Bij Returnista creëer je een (inter)nationale retourervaring zonder grenzen. Dankzij onze samenwerkingen met lokale vervoerders, geef je jouw klanten de mogelijkheid om het pakketje thuis op te laten halen of af te leveren bij hen in de buurt.

Flexibel retourneren In binnen- en buitenland

Meer dan 120.000 afleverpunten

Steeds meer webwinkels besluiten om uit te breiden naar het buitenland. Wij gaan graag met je mee. Daarom breiden we ons vervoerders-netwerk continu uit. Zo hebben we in Europa inmiddels meer dan 120.000 afgiftepunten en maak je het voor jouw klanten eenvoudig om hun pakketje in de buurt af te geven.

Wereldwijd retouren afhandelen

Met Returnista wordt het afhandelen van retouren een fluitje van een cent! Stel je voor dat je dit gemakkelijk kunt doen in meer dan 200 landen - zelfs vanuit landen als de Verenigde Staten, Engeland en Zwitserland. Daarnaast zorgen we er voor dat jouw klanten worden voorzien van een vooraf ingevulde commercial invoice voor de wederinvoer in de EU. Hiermee bieden we de klant een zorgeloze retourervaring en krijgt jouw klantenservice meer ademruimte om zich te concentreren op andere belangrijke taken.

Bespreek de mogelijkheden

"We hebben voor Returnista gekozen om ons retourproces wereldwijd voor al onze Love Stories-klanten te verbeteren en te vereenvoudigen. Het werkt het ideaal voor retouren vanuit de UK, USA en Zwitserland”

Giuseppe Hentenaar

Head of E-commerce

We helpen meer dan 1.000 organisaties

bij hun retouren in binnen- en buitenland

Ook je retouren in het buitenland goed geregeld hebben?

Ontdek de voordelen van internationaal retourneren met Returnista.