Tot wel 18 keer sneller retouren verwerken

Veel webwinkels verwerken hun retouren nog handmatig. Dat kost tijd en is foutgevoelig. Met Returnista verwerk je jouw retouren een stuk sneller. Enerzijds doordat je snel en eenvoudig je terugbetalingen regelt en anderzijds omdat we jouw retouren voormelden in jouw warehouse management systeem (WMS).

Tot wel 18 keer sneller retouren verwerken

Tijd besparen bij terugbetalen

Klanten onnodig laten wachten wil niemand. Zeker niet als het gaat om terugbetalingen. Het platform van Returnista geeft een overzicht van alle retouren die op een terugbetaling zitten te wachten. Vanuit dit dashboard regel je direct, snel en eenvoudig je refunds. Dat levert jou een gerustgestelde klant en tijdsbesparing op.

Voormelden van retouren

Returnista integreert met verschillende warehouse management systemen, waaronder Active Ants, Picqer, Montapacking en Radial. Het grote voordeel is dat retouren worden voorgemeld. Zo kan jouw warehouse zich voorbereiden op de retouren en daardoor sneller verwerken. En nog een bijkomend voordeel: je kunt je items sneller weer verkoopbaar maken. Dubbele winst dus!

Bespreek de mogelijkheden

“Met Returnista zijn we van een handmatige retourafhandeling volledig overgestapt op het automatisch verwerken van retouren. Waar voorheen het verwerken van terugbetalingen 2-3 minuten in beslag nam, is dat op dit moment teruggebracht naar zo’n 10 seconden.”

Stefano Parisi

COO, JHP Fashion

We helpen meer dan 1.000 organisaties

bij het versnellen van hun retourproces

Verwerk ook je retouren sneller met Returnista

We laten je graag zien hoe JHP Fashion, ASOS en Decathlon hun retouren sneller verwerken en daardoor tijd besparen.