Carriers

Integreer Chronopost met Returnista en verhoog klanttevredenheid

Bied je klanten flexibele retouropties met Chronopost via afleverpunten of een ophaalservice aan huis. Koppel plug-and-play je eigen Chronopost contract of gebruik de Returnista tarieven.

Zo werkt de Returnista Chronopost integratie

Voeg Chronopost retouropties toe aan je retourportaal en maak het zo makkelijk mogelijk voor je klanten om hun order te retourneren. Verzamel tegelijkertijd data om je productaanbod verder te verbeteren en retouren te verlagen.

  • Laat klanten eenvoudig Chronopost retourlabels aanmaken
  • Bied flexibiliteit met Chronopost afleverpunten en een ophaalservice
  • Maak retouren eenvoudig in binnen- en buitenland met Chronopost

In slechts twee simpele stappen integreer je Chronopost met Returnista. Voeg de credentials toe en activeer vervolgens je vervoerder.

Over Chronopost

Chronopost is een Franse expressvervoerder die in 1985 is opgericht. Ze zijn gespecialiseerd in snelle en tijdgevoelige leveringen. Met hun internationale netwerk biedt Chronopost betrouwbare verzenddiensten voor jouw e-commercebedrijf. Ze bieden ook op maat gemaakte oplossingen, zoals expressverzending en retourlogistiek, om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.