Sizing

Integreer Returnista met Faslet om retouren te verminderen

Zo werkt de Returnista Faslet integratie

Faslet gebruikers koppelen de Returnista dat aan Faslet voor een automatische uitwisseling van data om retouren te verminderen door een verbeterd maatadvies van Faslet

  • Retour-data vanuit Returnista bruikbaar in Faslet
  • Verlaag retouren

Over Faslet

De maatassistent voor kleding- en schoenenwebshops helpt de klantervaring te verbeteren, de conversie te verhogen, het aantal retouren te verminderen. De naadloze integratie van Returnista met Faslet's Size Me Up verbetert het algoritme door het opnemen van redenen voor retourzendingen, het verbeteren van de nauwkeurigheid en het bieden van diepere inzichten om retourzendingen aanzienlijk te verminderen. Deze directe aanpak richt zich op de primaire redenen voor retourzendingen via de services van Returnista en verbetert de klantervaring.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.