OVER

Active Ants

Active Ants is in 2010 opgericht met het idee om e-fulfilment door middel van innovatie, automatisering en het werken met robotjes, accurater en efficiënter te laten zijn.

WEBSITE

activeants.nl

SOCIALS

Type partner

Integrated

Bekijk hier de website van Active Ants
Bezoek website

Active Ants

Alles draait om een tevreden consument; met onze unieke fulfilment oplossingen krijgen wij dat voor elkaar. Active Ants e-fulfilment regelt alle webshop logistiek voor webshops met meer dan 1.000 maandelijkse orders. Vanaf de aankoop tot en met het bezorgen van de juiste bestelling wereldwijd. Inclusief de retourstroom. Zodat jij kan doen waar je het beste in bent: het runnen van je webshop. We doen dit in een hoog geautomatiseerd fulfilment center in combinatie met de beste mensen, zodat we een excellente kwaliteit kunnen leveren!


Word een partner van Returnista

Returnista stelt webshops in staat om met het retourproces gestroomlijnde ervaringen aan te bieden, data te verzamelen en meer te verkopen. Door middel van strategische partnerships willen wij de complexiteiten van het retourproces voor webwinkels oplossen terwijl we een nieuw winstkanaal ontgrendelen.