eCommerce

Integreer ACA met Returnista en optimaliseer je retouren

Zo werkt de Returnista ACA integratie


ACA/XPRT gebruikers koppelen hun e-commerceplatform aan Returnista voor een volledig geautomatiseerd retourproces dat retouren verlaagt en omzet verhoogt. Koppel je webshop eenvoudig  en start met het optimaliseren van je retourproces.

  • Online winkelvoorraad direct gekoppeld aan je retourportaal
  • Store credit binnenkort beschikbaar
  • Toegang tot uitgebreide retourdata op productniveau en diepgaande analyses

Behaal tot wel 20% meer omzet dankzij store credit, verminder retouren met 12% dankzij inzicht in retourgedrag en verbeter je klantervaring met een soepel retourproces.

Over ACA

ACA is een bekend e-commerceplatform dat winkeliers helpt bij het opzetten en beheren van hun online winkels. Het biedt een breed scala aan tools en functies, zoals winkelontwerp, voorraadbeheer, betalings- en verzendintegraties en marketingmogelijkheden. Met ACA kun je eenvoudig een professionele en goed presterende online winkel opzetten.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.