Carriers

Integreer Brenger met Returnista en verhoog klanttevredenheid

Bied je klanten flexibele retouropties met Brenger. Koppel plug-and-play je eigen Brenger contract of gebruik de Returnista tarieven.

Zo werkt de Returnista Brenger integratie

Voeg Brenger retouropties toe aan je retourportaal en maak het zo makkelijk mogelijk voor je klanten om hun order te retourneren. Verzamel tegelijkertijd data om je productaanbod verder te verbeteren en retouren te verlagen.

  • Laat klanten eenvoudig Brenger retourlabels aanmaken
  • Bied flexibiliteit met de Brenger ophaalservice
  • Maak retouren eenvoudig in binnen- en buitenland met Brenger

In slechts twee simpele stappen integreer je Brenger met Returnista. Voeg de credentials toe en activeer vervolgens je vervoerder.

Over Brenger

Brenger is een Nederlands bezorgplatform dat in 2016 is opgericht. Het verbindt mensen die grote voorwerpen moeten vervoeren met reizigers die ruimte hebben in hun voertuig. Door gebruik te maken van Brenger kun je jouw klanten een betaalbare en milieuvriendelijke bezorgoptie bieden voor grotere producten. Brenger maakt gebruik van bestaande reisroutes om transport te optimaliseren en kosten te besparen.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.