Carriers

Integreer Homerr met Returnista en verhoog klanttevredenheid

Bied je klanten flexibele retouropties met Homerr via afleverpunten of een ophaalservice aan huis. Koppel plug-and-play je eigen Homerr contract of gebruik de Returnista tarieven.

Zo werkt de Returnista Homerr integratie

Voeg Homerr retouropties toe aan je retourportaal en maak het zo makkelijk mogelijk voor je klanten om hun order te retourneren. Verzamel tegelijkertijd data om je productaanbod verder te verbeteren en retouren te verlagen.

  • Laat klanten eenvoudig Homerr retourlabels aanmaken
  • Bied flexibiliteit met Homerr afleverpunten en een ophaalservice
  • Maak retouren eenvoudig in binnen- en buitenland met Homerr

In slechts twee simpele stappen integreer je Homerr met Returnista. Voeg de credentials toe en activeer vervolgens je vervoerder.

Over Homerr

Homerr is een Nederlands platform dat in 2016 is opgericht en peer-to-peer bezorging mogelijk maakt. Het stelt particulieren in staat om pakketten voor elkaar te bezorgen, waardoor er een duurzaam en lokaal bezorgnetwerk ontstaat. Als online winkelmanager kun je gebruikmaken van Homerr om jouw klanten een flexibele en milieuvriendelijke bezorgoptie te bied

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.