Fulfilment

Monta

Monta is een toonaangevend fulfilment-center actief in meerdere Europese landen met het hoofdkantoor in Nederland. Bekend om hun innovatieve, gedecentraliseerde aanpak, exploiteert Monta meerdere kleine tot middelgrote fulfillment centra om efficiënte, flexibele en klantgerichte diensten te verlenen.Per juni 2023 zijn Returnista en Monta in een partnership getreden om gezamenlijk de dienstverlening verder te verbeteren. Returnista, bekend van het aanbieden van een alles-in-een retouroplossing voor meer dan 1000 merken in heel Europa, integreert vanaf juni met Monta’s fulfilment en shipping systemen.Wat de integratie in het kort inhoudt:

  • Monta klanten kunnen Returnista aansluiten op hun OMS (Shopify, Magento, Lightspeed) en iedere retour automatisch voormelden in het Monta WMS. De voormelding zorgt ervoor dat de afhandeling van de retour in het warehouse van Monta sneller en soepeler verloopt. Ook is de voormelding te zien in uw Monta dashboard voor reporting doeleinden. Goed om te weten, de retour is vanzelfsprekend ook zichtbaar in het Returnista dashboard.
  • Monta klanten kunnen de retourlabels laten aanmaken op hun Monta logistieke contract. De aangemaakte zendingen verschijnen aan het einde van iedere facturatiecyclus op de Monta factuur. In Returnista kan de Monta klant aangeven of de consument dient te betalen voor de retourzending.

Integraties die jou verder brengen

Ontdek hoe onze integraties jouw retourproces eenvoudiger maken. Ontbreekt er een partner? Bespreek dan jouw integratiewensen met een van onze experts.

"We zochten naar een platform dat eenvoudig te integreren is met Shopify en de bekendere vervoerders. Returnista heeft al deze integraties."

Julie Munneke

CEO en Founder, Tiny Library

Ook aansluiten bij de snelstgroeiende retouroplossing in Europa?

Returnista is altijd op zoek naar interessante partnerships. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.