Verborgen winst: de kasstroom van je webwinkel verbeteren met je retouroplossing

Verborgen winst: de kasstroom van je webwinkel verbeteren met je retouroplossing
Jonas van de Poel
Door
Jonas van de Poel
Content Writer
Geplaatst op
March 10, 2022
The Returnista Post
Krijg praktische tips van eCommerce experts en kom alles te weten over de nieuwe retourwereld
Ontvang 'm ook

Retouren kosten meer geld dan ooit. Sinds 2019 is het aantal webwinkels met 134% procent toegenomen, terwijl in dezelfde periode het aantal retouren met 431% toenam. 

Tegelijkertijd zorgt de toenemende concurrentie onder webwinkels ervoor dat deze geen kans onbenut moeten laten om zich te onderscheiden. 

Olivier Muller, mede-oprichter van retourplatform Returnista, sprak hierover met Kevin Sipin in het webinar voor de e-commerce branche van cash flow management platform, Agicap

Onderwerpen die Olivier in dit webinar behandelt zijn de algemene ontwikkelingen op het gebied van online winkelen en retourneren, hoe je je kasstroom kunt verbeteren, en hoe real time inzicht in retouren dit ondersteunt. 

Verder kaart hij aan hoe je je retourpercentage kunt verlagen en wat de mogelijkheden zijn om retouren om te buigen in ruilingen. Aan het einde van dit webinar worden er ook nog een aantal vragen vanuit het publiek beantwoord. 

Benieuwd naar het hele verhaal van Olivier? Bekijk hier het webinar van Returnista en Agicap.

Webinar x Returnista - Verborgen winst: 3 praktische tips om de kasstroom van je webwinkel te verbeteren met je retouroplossing


Benieuwd hoe de juiste retouroplossing verborgen winst kan opleveren?

Heb je hulp nodig bij het optimaliseren van je retourproces? Wij helpen je graag.

Retouren zijn met de software van Returnista niet langer een pijnpunt. Verhoog de klanttevredenheid en verlaag je kosten met de hulp van een mooie retourportaal en een compleet data-dashboard. Wil je net als Decathlon, Loavies en Asos meer waarde halen uit je retourproces? Vraag dan meteen een demo aan op onze website.

Meer tips om je retour te verlagen en omzet te verhogen

November 13, 2023

Hoe je vandaag nog winstgevender wordt

Lees deze post
November 7, 2023

In 5 stappen serial returners blokkeren uit je webwinkel

Lees deze post